De kerngroep buigt zich onder andere over het programma en activiteiten, die wij aan leden en belangstellenden aanbieden. Verder bedenkt en creeert zij  projecten waarmee wij als vereniging bruggen slaan naar de samenleving. Projecten die passen in onze missie. Mooie uitdagingen dus! Er is ruimte voor meer mensen in de kerngroep. Wij denken aan een groep van ongeveer 10 enthousiaste mensen. Dus als deze taken en onze missie jou aanspreken, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

De kerngroep wordt nu gevormd door Carina Hipke, Jolanda van der Heijden en Eric Both. Op een later moment zullen zij zich even voorstellen.

Tijdens de eerste bijeenkomst hebben we veel uitgewisseld, zodat we elkaar een beetje leren kennen. Het is ook van belang om overeenstemming te voelen in de intenties van de vereniging.  Als kerngroep dragen wij dat met veel enthousiasme en vertrouwen!

Om maar even wat praktische besluiten te noemen.

Wij hebben besloten om na de zomer (vanaf september) te starten met een programma. In eerste instantie gaan we voor activiteiten iedere week op zondagochtend en 1 x in de 2 weken op een avond. We hebben heel veel ideeen over de invulling. Wij gaan onze best doen om dat de komende periode vorm geven. Zodra daar meer over bekend is, zullen we daar iedereen over informeren. De start en het programma zijn onderdeel van de verkennende opstart fase. De Kerngroep zet dit nu uit, maar het is de bedoeling dat in de toekomst leden  ook mee kunnen denken over de invulling.

De komende periode zal er ook aandacht moeten zijn voor het formaliseren van de vereniging. Er is bijvoorbeeld een bestuur noodzakelijk, zodat we allerlei praktische zaken kunnen regelen. We komen hier nog op terug, maar belangstellenden voor een bestuursfunctie nodigen wij van harte uit om contact op te nemen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error

Ik wil dit delen!