Een droom

Op 24 jarige leeftijd kreeg ik een droom, waarin ik een centrum zou oprichten voor spirituele groei. De plek was een mooie villa in het groen, waar mensen elkaar konden ontmoeten, samen zijn. Een Centrum voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning bij spirituele groei. Een plek voor ontspanning, beweging en heling.

Deze droom kwam in mijn leven diverse keren voorbij. Een eerdere poging om hier vorm aan te geven is niet geslaagd. Ik heb het echter nooit los gelaten. Wel kan ik de conclusie trekken, dat het er nog niet de tijd voor was. Ik was er zelf nog niet klaar voor en ik denk dat er ook nog onvoldoende aansluiting voor was.

In de fase van mijn leven waar ik nu in ben, is deze droom weer actueel geworden en voel ik meer en beter de urgentie in mijzelf. Ik besef dat gezien mijn leeftijd, het zo langzamerhand de laatste mogelijkheid is voor realisatie.

Vanuit mijn werkervaring, kennis en bewustzijn wil ik mijn persoonlijke missie leven en deze inzetten voor de samenleving. Het voelt alsof dit de bedoeling is en het past in een hoger plan.

OpTil gaat dit bieden. Een vereniging waarin ik mijn droom samen met anderen werkelijkheid wil maken.

Met BothHands kan ik al ruim 15 jaar vorm geven aan andere passies van mij. Als coach, healer, masseur en met holistische EMDR mag ik mensen individueel begeleiden op hun pad.

Both Hands

Eddie Alders

Jolanda van der Heijden

Carina Hipke

Wim Verhoogt

error

Ik wil dit delen!