Hallo lieve mensen,

Ik ben Jolanda van der Heijden en ik ben energy coach, healer en mindfulnesstrainer. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen is mensen te mogen helpen op hun persoonlijke ontwikkelingspad. 

En dat kan heel goed bij OpTil! Een innerlijke drijfveer kwam naar boven toen ik hoorde wat de missie van Op Til was: Mensen naar een hoger bewustzijns niveau tillen, een mooie community neerzetten waar het mogelijk is om samen af te stemmen op een hogere frequentie. Optillen naar lichter leven, werken en lichter zijn.

Voor mij komen er bij OpTil een aantal dingen samen. Toen ik Eric ontmoette wist ik: ik ga ervoor en sluit mij aan bij de Kerngroep. Ik ben een netwerker en lichtwerker en ik til je graag op! Als Haarlemse mug vind ik het erg leuk om dit in Haarlem  en omgeving te doen. Mijn eerste baantje (30 jaar geleden) was trouwens in de PTT toren waar OpTil gevestigd is.

Bij mij kun je terecht als je een luisterend oor nodig hebt. Ik kan je ook een healing geven en coaching op velerlei gebied. En samen tillen we je elkaar (weer) op!

Hartelijke groet,
Jolanda

Jolanda van der Heijden Gecertificeerd mindfulnesstrainer06-22254988 www.passie4mindfulness.nl

JHCoaching, voor de particulier en het bedrijfsleven: Mindfulness trainingen, 1:1 mindfulness coaching, mindfulness workshops en webinars, stilte ochtenden, stilte wandelingen, mindful bewegen in de Kennemerduinen en healing 

Wim Verhoogt

Carina Hipke

Eddie Alders

Eric Both

error

Ik wil dit delen!