OpTil gaat verder!

In de maanden september en oktober hebben we een mooi programma aan kunnen bieden. We hebben de eerste nieuwe mensen mogen verwelkomen in ons veld. Zowel deelnemers als aanbieders hebben ons al een beetje ontdekt. Dat smaak naar meer! We hebben voor de maanden november en de december weer allemaal nieuwe activiteiten uitgezet. Natuurlijk hopen wij dat wij jouw nieuwsgierigheid wekken en dat je ons weet te vinden. Ook voor de komende maanden geldt dat wij voor deelname een bijdrage vragen uit het hart.

Doe je mee?

Het nieuwe programma dat de kerngroep heeft samengesteld is voor de maanden november en december. Op 23 december sluiten wij het jaar af met een themamiddag rond licht. Kerst op een andere manier! De invulling voor deze middag maken wij later bekend. Al met al is het een mooi vol programma, dat hier en daar misschien nog wordt aangevuld. Er is altijd gelegenheid voor nieuwe aanbieders om bij ons aan te sluiten. Wordt je ook blij van onze Missie en doelstellingen ? Je kan dan meedoen met de programmering voor in het nieuwe jaar. Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng. Meedoen is meebouwen aan een mooie community, die ondersteund en inspireert.

In het programma hebben wij ontmoetingsavonden opgenomen, die vrij toegankelijk zijn. Dit zijn avonden waar we samen kunnen zijn en van gedachten kunnen wisselen. Misschien ontstaan daar wel hele mooie verbindingen of spontane acties. Voel je welkom!

Een inspirerend en liefdevol veld

Ben jij op zoek naar aansluiting met gelijkgestemden, die het fijn vinden om te groeien in bewustwording? Misschien ben je het zat om alles zelf uit te moeten zoeken en geeft verbinding en delen jouw energie. Ben je op zoek naar meer zingeving en wil je deel uitmaken van een veld waarin wij met elkaar verenigen? Dat is wat de dragers van OpTil jou willen bieden. Wij doen dat vanuit respect, oprechte belangstelling en liefdevol. Natuurlijk samen met jou, want wij geloven in ieders uniek zijn.

Even praktisch

OpTil is een vereniging in oprichting. Een vereniging organiseert doorgaans activiteiten dankzij contributies. Op het moment dat OpTil officieel een vereniging is dan gaat dit ook voor ons gelden. Zo ver zijn wij nog niet. Daarom vragen wij voor deelname aan activiteiten een bijdrage die uit het hart komt. Die verdelen wij tussen OpTil (voor kosten en investeringen) en de aanbieder. De bijdrage kan je direct geven aan de aanbieder en/of deponeren in de donatiebus (Onder de Toren).

De eerste 50 mensen die aansluiten (deelnemers en aanbieders) hoeven het eerste half jaar na oprichting geen contributie te betalen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error

Ik wil dit delen!