Het gaat beginnen

Wat is er hard gewerkt aan de totstandkoming van een mooi programma! Wij zijn enorm blij dat het nu zover is om iedereen deelgenoot te maken van al deze mooie activiteiten. Het programma is heel divers en dus voor ieder wat wils. Evenementen die diverse aanbieders voor ons en jullie verzorgen. Het gaat beginnen!

Doe je mee?

Het programma dat de kerngroep heeft samengesteld is voor de maanden september en oktober. Er is daardoor alle gelegenheid voor nieuwe aanbieders om alsnog bij ons aan te sluiten. Wordt je ook blij van onze Missie en doelstellingen ? Je kan dan meedoen met de programmering voor november en december. Wacht niet te lang want de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Meedoen is meebouwen aan een mooie community, die ondersteund en inspireert.

In het programma hebben wij ontmoetingsavonden opgenomen, die vrij toegankelijk zijn. Dit zijn avonden waar we samen kunnen zijn en van gedachten kunnen wisselen. Misschien ontstaan daar wel hele mooie verbindingen of spontane acties. Voel je welkom!

Een inspirerend en liefdevol veld

Ben jij op zoek naar aansluiting met gelijkgestemden, die het fijn vinden om te groeien in bewustwording? Misschien ben je het zat om alles zelf uit te moeten zoeken en geeft verbinding en delen jouw energie. Ben je op zoek naar meer zingeving en wil je deel uitmaken van een veld waarin wij met elkaar verenigen? Dat is wat de dragers van OpTil jou willen bieden. Wij doen dat vanuit respect, oprechte belangstelling en liefdevol. Natuurlijk samen met jou, want wij geloven in ieders uniek zijn.

Even praktisch

OpTil is een vereniging in oprichting. Een vereniging organiseert doorgaans activiteiten dankzij contributies. Op het moment dat OpTil officieel een vereniging is dan gaat dit ook voor ons gelden. Zo ver zijn wij nog niet. Daarom vragen wij voor deelname aan activiteiten een bijdrage die uit het hart komt. Die verdelen wij tussen OpTil (voor kosten en investeringen) en de aanbieder. De bijdrage kan je direct geven aan de aanbieder, deponeren in de donatiebus (Onder de Toren) of doneren via een QR code onder vermelding van de activiteit.

De eerste 50 mensen die aansluiten (deelnemers en aanbieders) hoeven het eerste half jaar na oprichting geen contributie te betalen.

En dus

Kijk in het programma en klik op de evenementen. Laat je inspireren door het mooie aanbod en doe mee! Voor sommige activiteiten is het gewenst je van te voren aan te melden.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error

Ik wil dit delen!